Life,  Trends

Draagzak.nl

Als moeder van een baby is het belangrijker dan ooit om de juiste producten te vinden. Een draagzak uitproberen kan soms een beetje ontmoedigend zijn; ze kunnen een beetje overweldigend en zelfs verwarrend zijn om goed te passen en comfortabel te zijn voor jou en je baby. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, volgen hier enkele tips om uw babydrager voor te stellen aan je kleintje.

DE JUISTE BABYPRODUCTEN KOPEN

Je hebt geen geld om te verspillen en je wilt gewoon dingen die de eerste keer werken, het leven gemakkelijker maken en veilig zijn voor je baby.
Je hebt geen extra gedoe nodig en je wilt niet veel tijd besteden aan het uitproberen van verschillende soorten producten. Je wilt je geld ook niet verspillen aan de verkeerde, of aan dingen die jouw baby binnen een paar weken zal ontgroeien.

Draagzakken zijn een van deze subjectieve aankopen. Waar de ene ouder van houdt, vindt de andere ouder een draagzak moeilijk aan te trekken of ongemakkelijk om te dragen. Ze kunnen gemakkelijk worden opgegeven en dan gewoon achter in de kledingkast worden geschoven – toch?
Zoveel moeders hebben een of twee of drie draagzakken gekocht voordat ze er een hebben gevonden die voor hen werkt.

HOE DE MARSUPI DRAAGZAK BIJ JE BABY TE INTRODUCEREN

Ik heb veel klanten gehad die verschillende dragers hebben geprobeerd en zij of hun baby’s vonden ze gewoon niet leuk, dus begrijpelijkerwijs waren ze nerveus om nog een ander product te proberen. Ik heb voor deze klanten een gids samengesteld die ik ook met jullie wilde delen. En ik ben erg blij om te zeggen dat elk van hen terug heeft geschreven om me te laten weten dat ze allemaal dol zijn op hun Marsupi draagzak.
Tip één: lees de instructies

Een geweldige plek om te beginnen is met het instructieboekje dat bij je Marsupi wordt geleverd. Lees het instructieboekje zodat je vertrouwd bent met het aanbrengen van de drager (te beginnen met de voorste draagpositie).

Tip twee: als het oncomfortabel is, probeer het dan vaker

Vaak proberen mensen met draagzakken, draagdoeken of draagdoeken het maar een of twee keer en het voelt niet prettig voor hen of hun baby lijkt niet comfortabel, dus geven ze het op.

Als Marsupi zich niet op je gemak voelt, draag je hem verkeerd. Controleer in dat geval hoe het is bevestigd en zorg ervoor dat het correct is vastgemaakt.

Tip drie: oefen met een teddybeer

Als je je onzeker voelt, raad ik je aan om wat tijd te besteden aan oefenen met de draagzak voordat je je baby erin doet. Hoe gek het ook klinkt, oefen eerst met een pop of knuffel.

Kijk op de site voor meer informatie.