B2B

Deurwaarder, incassobureau of incasso advocaat nodig? Intercash Incasso en Juristen maakt het verschil!

Snel uw geld via de incassospecialisten en jurist van Intercash.

Liggen er onbetaald gebleven facturen op uw bureau van meer dan een jaar oud? Wordt het steeds lastiger om facturen te voldoen, doordat betalingen van klanten uitblijven? Of ontbreekt zicht op uw debiteuren met alle liquiditeitsrisico’s van dien? Intercash incasso en juristen biedt een passende oplossing. Klanten weten Intercash incasso en juristen vanuit heel Nederland te vinden.

Daarom Intercash incasso en juristen

● Snelle incasso in binnen en buitenland volgens uw wensen
● No cure, no pay (zie onze algemene voorwaarden op deze site.)
● De incassokosten zijn voor rekening van uw debiteur
● Gratis eerste lijns juridisch advies door onze ervaren juristen
● Wij benaderen uw klant respectvol
● Intercash heeft een hoog slagingspercentage 93%
● Uw dossier: 24 uur per dag online inzichtelijk
● Binnen een week na betaling geld op uw rekening

INTERCASH INCASSO EN JURISTEN WERKT MET DE NIEUWSTE INCASSO METHODE

Intercash incasso en juristen blijft in ontwikkeling en bedient zich van de beste en nieuwste incasso methoden om uw klant zo snel mogelijk de openstaande vordering met rente en incassokosten te laten betalen.

Hoe vaak kijkt u op uw telefoon per dag? Bijna iedereen kijkt dagelijks veelvuldig op zijn telefoon en sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Whatsapp.

VIA HET DOOR ONS ONTWIKKELDE INCASSOSYSTEEM INNEN WIJ DOOR EEN SNELLE BETALINGSMETHODE

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incasso en juristen een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash Incasso en Juristen daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

U KRIJGT DE RENTE EN UW DEBITEUR MOET DE INCASSOKOSTEN BETALEN.

Op het moment dat Intercash Incasso Juristen uw incassodossier aanmaakt voor het innen van uw opeisbare vordering (facturen) en een sommatiebericht maakt is uw debiteur wettelijk verplicht incassokosten te betalen. Als uw debiteur dat niet vrijwillig betaalt kunnen de incassojuristen van Intercash dat afdwingen via een dagvaarding bij de rechtbank. In 97% van de gevallen gaat uw debiteur uiteindelijk de incassokosten vrijwillig betalen, doordat wij hen kunnen overtuigen dat vrijwillige betaling voor hen de goedkoopste optie is en waarbij wij wijzen op een aantal vonnissen waarbij wij voor onze klant optraden en de debiteur werd veroordeeld tot betaling van de incassokosten.