Trends

De scooter webshop van Fast & Furious Scooters special shop

Fast Furious Scooters is de scooter special shop van Nederland. Je vindt hier alle populaire merken en modellen, waaronder die van Vespa en Peugeot. Daarbij kun je bij Fast en Furious de scooter naar hartenlust personaliseren. Zo kun je je Vespa voorzien van een ander uiterlijk, zodat het niet een dertien in een dozijn model is, maar dat jouw scooter echt de aandacht trekt. Denk aan speciale velgen, andere kleuren samenstelling dan de standaard modellen, of een valbeugelset voor betere bescherming.

Fast Furious Scooters heeft RDW herkende service filialen door het hele land van Helmond tot Alkmaar.
Scooters en andere voertuigen worden vakkundig rijklaar gemaakt.
Gekozen accessoires worden kosteloos geïnstalleerd alvorens levering (extra toeters en bellen kun je gemakkelijk via de webwinkel toevoegen aan je bestelling).
Geen FNF winkel in de buurt of geen tijd of zin? Levering geschiedt over heel Nederland en België.

Nu steeds meer Nederlandse gemeenten de oude vervuilende benzine scooter in de ban doen, kijken steeds meer consumenten naar elektrische alternatieven. Fast Furious Scooters heeft een van de grootste collecties e-scooters van Nederland, en het assortiment breidt continue uit. De elektrische scooter is here to stay zoveel is duidelijk.

Verder kun je altijd terecht voor advies bij technicus Jack. Ook voor reparaties en servicebeurten ben je bij Fast Furious aan het juiste adres.

Dankzij de gunstige lease opties is het nu voor iedereen toegankelijk geworden om een mooie, nieuwe, moderne scooter, e-bike, scootmobiel, e-step, of brommobiel aan te schaffen. Zo hoef je het gehele aankoopbedrag niet in 1 keer op voorhand over te maken, maar kan dit verspreid over een langere periode. Leasen kan al vanaf een paar tientjes per maand.

Wil je liever eerst de scooter die je op het oog hebt in levende lijve aanschouwen en een proefritje maken? Neem contact op om te informeren of we dit specifieke model op het moment klaar hebben staan in de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Zo ja, kom dan eens langs in een van onze service filialen. Onder genot van een bakje koffie kunnen we je tevens van advies voorzien. Ons doel is nimmer om je het duurste model ‘aan te smeren’. Maar om goed te luisteren naar jouw wensen en een gedegen advies te kunnen geven welke optie het beste daar bij zou passen zodat je jaren plezier hebt aan je nieuwe voertuig.