Trends

De mooiste iPhone 12 hoesjes online bestellen

Zoek jij een nieuw iPhone 12 hoesje? Lees dan vooral verder. Want voor iedereen met een iPhone uit de iPhone 12 serie is er op iPhoneCompleet een groot aanbod aan mooie hoesjes van premium kwaliteit.

Bekijk de iPhone 12 hoesjes

 

Waarom een iPhone hoesje kopen?

Je iPhone is een kostbaar bezit. Je belt en appt ermee, maar de kans is groot dat je er nog veel meer mee doet. Denk aan social media, spelletjes, bankzaken, daten en video’s kijken. Het is dus ontzettend belangrijk dat jouw mooie iPhone goed beschermd wordt tegen krasjes en beschadigingen. Een iPhone hoesje geeft die bescherming, zodat jouw iPhone veel beter tegen een stootje kan.

De iPhone zelf is natuurlijk een mooi apparaat in een gave kleur. Je hoesje mag daar geen afbreuk aan doen en moet er dus net zo stijlvol uitzien. Daarom heeft iPhoneCompleet een heel gevarieerd assortiment met heel veel verschillende hoesjes voor de iPhone 12 serie.

Waarom iPhoneCompleet?

iPhoneCompleet is al gestart in 2009 en we hebben dan ook nog voor vrijwel elk iPhone model wat hoesjes liggen. Maar er zijn meer redenen om te bestellen bij deze webshop:

  • Persoonlijk contact bij vragen
  • Gratis screen protector bij je hoesje
  • Gratis verzending vanaf €15
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Alleen topkwaliteit hoesjes

Over de iPhone 12

De iPhone 12 werd in 2020 op de markt gebracht. Een duidelijk signaal dat Apple luistert naar de wensen van de gebruikers. De iPhone 12 serie bestaat uit de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max. Elk model is in meerdere kleuren verkrijgbaar en een groot verschil is het formaat van de modellen. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn precies even groot (6.1 inch) en hebben dus dezelfde hoesjes. De iPhone 12 Mini is een stuk kleiner (5.4 inch) en de iPhone 12 Pro Max een stuk groter (6.7 inch).

Vanaf de lancering is de iPhone 12 serie een erg populair model geweest waar veel iPhones van zijn gekocht. De toppers zijn de iPhone 12 en iPhone 12 Pro.

iPhone 12 hoesjes met koord

Erg populair zijn de iPhone 12 hoesjes met koord. Aan het iPhone hoesje zit een lang koord dat je op verschillende manieren kunt dragen. Draai het om je pols, hang je iPhone om je lijf of middel of gebruik het koord op een andere manier. Voor de iPhone 12 zijn er zowel back cases met een koord als wallet cases met een koord.

iPhone 12 wallet cases

Een wallet case is een iPhone hoesje dat ook ruimte heeft voor je pasjes en eventueel wat geld. Met een flap beschermen ze de voor- en achterkant van je iPhone. Deze modellen zijn vooral geschikt als je altijd je pasjes bij je wilt hebben, maar geen portemonnee wilt meenemen.

Transparante iPhone 12 hoesjes

Heb jij een mooie blauwe of rode iPhone 12 en wil je de kleur goed blijven zien. Logisch! Kies dan voor een transparant iPhone 12 hoesje dat de achterkant en zijkanten van je iPhone beschermt.