Life

De klasse van BIC aanstekers

De klasse van BIC aanstekers

Aanstekers zijn wereldwijd een veelgebruikt item. Aanstekers zijn al veel ouder dan je denkt. Ze zijn namelijk ontstaan rond 1900 en dus al meer dan een eeuw oud. Sinds die tijd zijn aanstekers natuurlijk steeds verbeterd tot de aansteker die wij nu kennen. Hoewel aanstekers vroeger vrij gevaarlijk waren om te gebruiken, zijn deze nu een heel stuk veiliger. Er zijn ook steeds meer aanstekers op de markt gekomen. Van goedkope aanstekers die dienst doen als weggevertje op beurzen en evenementen, tot merkaanstekers waar de kwaliteit van afstraalt. Eén merk dat kwalitatieve aanstekers maakt is BIC.

Kwaliteitsaanstekers van BIC
BIC is een gerenommeerd merk dat zijn strepen al lang en breed heeft verdiend. Naast aanstekers maakt BIC ook hoogwaardige pennen en markeerstiften. Wat maakt het nu dat BIC aanstekers beter zijn als goedkopere aanstekers? Er zijn een aantal zaken wat er voor zorgt dat BIC aanstekers top-of-the-line zijn, namelijk:

  • Kwaliteit

Elke aansteker van BIC wordt uitvoering gecontroleerd op kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor het materiaal, maar ook voor de werking van de aansteker. Alleen de beste aanstekers komen in de winkel te liggen.

 

  • Veiligheid
    BIC voert diverse tests uit op de aanstekers, om er van verzekerd te zijn dat de veiligheid gewaarborgd kan worden. BIC heeft natuurlijk niets aan haperende aanstekers of aanstekers die gaan lekken. Nee, met een BIC aansteker ben je er van verzekerd dat deze veilig in je broekzak kan blijven zitten en het altijd doet.

 

  • Levensduur
    Een BIC aansteker gaat gemiddeld langer mee dan een normale aansteker. Een BIC aansteker kan namelijk wel 3000 keer gebruikt worden. Dus stel dat je de aansteker elke dag vijf keer gebruikt, dan gaat de aansteker dus meer dan anderhalf jaar mee. Dat is dus drie keer langer dan een goedkope aansteker.

Personaliseer jouw BIC aansteker
BIC aanstekers bieden dus goede kwaliteit en zijn hiermee ook een uitstekend geschenk om weg te geven aan klanten of bezoekers van jouw stand op beurzen. Wist je dat BIC aanstekers te personaliseren zijn met jouw logo of een tekst? Hiermee maak je het geschenk helemaal af. Laat jouw logo op de BIC aanstekers bedrukken en hiermee zorg je dus tevens ook voor naamsbekendheid bij jouw klant. En niet voor eventjes, maar voor meer dan anderhalf jaar. Je kan bij diverse aanbieders BIC aanstekers laten personaliseren. Wij raden aan om dit bij BudgetGift.nl te doen. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van BIC aanstekers. Jouw gepersonaliseerde BIC aanstekers haal je dus bij BudgetGift.nl.