jansmabouw logo
Wonen

Dak vervangen? Jansmabouw maakt het mooi!

Vervanging van uw dak?


In een groot onderzoek over daken noemde 65 procent van de huiseigenaren die verwachten hun dak te vervangen zwaar weer, als de belangrijkste aanleiding voor een toekomstige dak vervanging.

De angst voor schade door stormen overtrof ruimschoots de gedachte dat een oud dak in de nabije toekomst zou moeten worden vervangen (23 procent) omdat de levensduur ervan is verstreken, of een verlangen naar een energiezuiniger dak (17 procent).

Ernstige weersomstandigheden zijn de afgelopen jaren in het hele land in intensiteit en frequentie toegenomen, dus het is echt geen verrassing dat huiseigenaren zich zorgen maken over hoe hun huidige daken bestand zijn tegen zware stormen en andere weersomstandigheden.

Wanneer het uiteindelijk tijd wordt om hun daken te vervangen – hetzij door stormschade, hetzij door ouderdom melden huiseigenaren dat duurzaamheid en levensduur van grote invloed zullen zijn op de keuze van hun volgende dak.

Huiseigenaren kunnen het gevoel hebben dat ze ‘vastzitten’ aan hun huidige daken, en ook velen doen onderzoek en stellen zich hun volgende dak voor met allerlei features.

Duurzaamheid, lange levensduur, weinig onderhoud, weerstand tegen zware weersomstandigheden, garantie, brandwerendheid en het dak materialen zelf zijn de belangrijkste kenmerken voor huiseigenaren die hebben gezegd dat ze verwachten dat ze hun dak zullen vervangen. Dit zijn allemaal producteigenschappen die door huiseigenaren die geïnteresseerd zijn in het maken van een investering in een dak, als aantrekkelijk worden gezien.

Jansmabouw verzorgt dit soort zaken bij u. Als u de komende tijd denkt aan het vervangen van uw dak dan is het goed om eens te informeren naar een gratis offerte.