Eten en Drinken

CuliAir Luchtballonrestaurant | Skydining

Op zoek naar een spectaculaire vorm van uit eten gaan? Een ‘lifestyle experience’ om werkelijk nooit meer te vergeten?

Dineer dan in het enige luchtballon restaurant ter wereld. Luchtig opstijgen en tussen hemel en aarde culinair genieten, eindeloos zweven met betoverende uitzichten over de mooiste gebieden van Nederland… Is dat het ultieme genieten? Ja! Het spektakel is daarbij niet van de (hete) lucht, want Meesterkok Angélique Schmeinck kookt als enige ter wereld met de hete lucht van de ballon zelf! Met een ingenieus katrolsysteem worden o.a. zeebaar en landhoen in speciale manden naar de nok van de ballon getakeld. Daar garen de gerechten bij een temperatuur van circa 90 graden, waarna de passagiers op grote hoogte kunnen genieten aan de skybar van een sterrendiner op het hoogste niveau.

Wanneer je dus op een bijzondere manier wilt dineren, kun je niet om CuliAir heen. Trakteer jezelf op een ultiem bucketlist item.

Geven is minstens net zo leuk als ontvangen… geef een CuliAir ballonvaart cadeaubon bijv. als verjaardagscadeau, romantische etentje met geliefde of ter ere van een jubileum.

De voorpret begint al bij het geven en ontvangen van de cadeaubon. Toeleven naar een etentje dat de rest van jullie leven in het geheugen gegrift zal staan.

Tevens bijzonder geschikt als zakelijke gift zoals een incentive om belangrijke werknemers in het zonnetje te zetten of om business partners te belonen voor hun loyaliteit door de jaren heen met een exclusief belevenis relatiegeschenk.

Meer details lees je op de officiële CuliAir website.