Beauty

Ben je jouw tattoo beu? Ontdek Snelle en Pijnloze Tattooverwijdering bij Skincenters

Ben je jouw tattoo beu? Ontdek Snelle en Pijnloze Tattooverwijdering bij Skincenters

Tijd voor Verandering

Spijt van uw tattoo? Niet meer tevreden met het design en wilt u hem volledig verwijderen of vervagen voor een cover-up? Kies voor professionele tattooverwijdering bij Skincenters, waar we gebruik maken van geavanceerde pico laser technologie voor efficiënte en complete verwijdering​​.

Onze Expertise: Skincenters’ Aanpak

Geavanceerde Pico Laser Technologie

Bij Skincenters specialiseren we ons in het gebruik van de Picoseconde Nd:YAG laser, bekend als picolaser. Deze geavanceerde technologie breekt tatoeage-inkt af zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit resulteert in een veilige en effectieve verwijdering zonder littekens​​.

Een Tweestaps Behandelingsproces

Onze unieke aanpak omvat niet alleen de behandeling met de picolaser, maar ook een nabehandeling met een tweede laser, de Etherea. Deze combinatie verzekert niet alleen de verwijdering van de tattoo, maar bevordert ook een snellere genezing van de huid​​.

Deskundige Zorg en Advies

Onze ervaren experts zorgen voor een zorgvuldige begeleiding gedurende het hele proces. Van de eerste consultatie tot de nazorg, wij staan garant voor een professionele en persoonlijke benadering​​.

Het Proces van Tattooverwijdering bij Skincenters

Persoonlijke Consultatie

Voor we beginnen, evalueren we je tattoo en bespreken we het verwachte aantal behandelingen. Dit helpt ons een behandelplan op maat te maken.

Behandelingssessies en Tijdsduur

De duur en het aantal sessies hangen af van diverse factoren, waaronder de grootte en kleur van de tattoo. Zwarte tattoos vereisen meestal 4 tot 6 sessies, terwijl gekleurde tattoos mogelijk meer sessies nodig hebben​​.

Nazorg en Herstel

Ons team biedt gedetailleerde instructies voor nazorg, waaronder het gebruik van de speciaal ontwikkelde crème, Laserat, voor onmiddellijke verkoeling en sneller herstel​​.

Tarieven en Afspraken

De prijzen voor tattooverwijdering bij Skincenters beginnen vanaf € 99. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de grootte en de kleur van de tattoo. Voor een persoonlijk behandelplan en een exacte prijsopgave per sessie, nodigen we je uit voor een intakegesprek in een van onze centra​​.

Conclusie: Begin Een Nieuw Hoofdstuk met Skincenters

Ben je klaar om afscheid te nemen van je ongewenste tattoo? Bij Skincenters bieden we een veilige, effectieve en pijnloze oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en begin aan jouw reis naar een tattoo-vrije huid.