B2B

Bedrukte handdoeken als relatiegeschenk

Bedrukte handdoeken als relatiegeschenk

Bij Badstofonline.nl zijn we de specialist in handdoeken bedrukken. Het bedrukken van handdoeken is het ideale relatiegeschenk voor uw klanten of collega’s. Dit kan met uw bedrijfsnaam, logo, een tekst en/of afbeelding. Met een bedrukte handdoek vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf en kunt u uw naamsbekendheid een boost geven. Wij gebruiken hiervoor diverse technieken, afgestemd op uw wensen en budget.

Handdoeken bedrukken vanaf 25 stuks

Laat handdoeken bedrukken in de kleuren van uw huisstijl, uw logo en/of bedrijfsnaam. Wij leveren al bedrukte handdoeken vanaf 25 stuks. Wij bieden hoge kwaliteit en een snelle levering. Een levering binnen 24 uur is mogelijk bij ons. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor een advies op maat.

Afmetingen bedrukte handdoeken

Wij bieden verschillende handdoeken aan om uw logo, bedrijfsnaam en/of afbeelding te laten bedrukken. De meest gangbare afmetingen zijn 50 x 100 cm, 70 x 140 cm en 100 x 180 cm. Ook kunt het gewicht van de handdoek zelf bepalen. Gaat u voor een lichtgewicht handdoeken of heeft u liever luxe handdoeken om als relatiegeschenk te geven? Uiteraard adviseren we u graag in het bepalen van de juiste keuzes, zodat de handdoeken volledig op uw wensen zijn afgestemd.

De voordelen bij Badstofonline.nl

– U ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte
– Altijd op uw wensen afgestemd, we adviseren hier graag in
– Bestel al vanaf 25 stuks
– Levering binnen 24 uur is mogelijk
– Verkrijgbaar in diverse afmetingen
– Full colour bedrukking indien gewenst

Korte levertijden en scherpe tarieven bij Badstofonline.nl

Door de uitstekende relatie met onze leveranciers kunnen we korte levertijden en scherpe tarieven hanteren. Vooraf bespreken we eerst uitgebreid uw wensen en adviseren we u over de juiste druktechniek. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.