Life

BaitNation.nl; Don’t Fish The Mainstream!

www.Baitnation.nl – Don’t Fish the Mainstream!

De titel zegt het al, www.baitnation.nl, is dé webshop voor alle roofvissers die eens met een ander merk kunstaas willen vissen dan 99% van de roofvissers al doet!

Maak het verschil en doorbreek de dressuur door af te wijken van de goegemeente; Durf het verschil te maken!

Wij hebben in onze webshop veel merken die de collega’s niet verkopen denk aan Z Man, Missile Baits, X Zone, 6th Sense, Venom Lures, Deep Creek Lures, Nories, SeaGuar en bijvoorbeeld Lunkerhunt.

Wij importeren deze merken veelal rechtstreeks bij de fabrikant in het buitenland, hierdoor kunnen wij ook scherpe prijzen bieden maar ons belangrijkste doel is jullie onderscheidend te maken van “de rest” en hierdoor je vangsten te upgraden; zowel in aantal als in formaat!

Mooiste voorbeeld is de Nedrig, door ons groot gemaakt in Nederland en nu alom een gerespecteerde rig (techniek) om op een hele mooie manier je vissen te vangen. Wij hebben inmiddels het grootste assortiment nedrig aasjes en nedrigjigs op voorraad in Nederland en België Ook de hardbaits van Nories en 6th Sense maken echt het verschil doordat ze net even anders zijn en de vissen deze nog niet massaal hebben gezien.

Kortom, ben je op zoek naar kunstaas waar nog niet iedereen mee vist dan ben je bij ons aan het goede adres!

Welkom op http://www.baitnation.nl