Life

Babyspullen huren is in opkomst: veel voordeliger én hartstikke duurzaam.

Baby’s groeien, maar de spullen niet.

Bezit wordt minder belangrijk, dus willen we ons huis niet meer volstoppen met producten. Vooral jonge ouders denken meer na over de aarde die we aan onze kinderen en kleinkinderen nalaten. Waarom moet iedere ouder een complete, dure uitzet aanschaffen die maar zo kort wordt gebruikt? Het samen delen van producten of leasen wordt al gedaan bij auto’s en fietsen. Het scheelt in de portemonnee, is goed voor het milieu en wordt contactloos bij je thuisbezorgd. Bepaalde babyproducten lenen zich goed voor de deeleconomie, zoals producten die je kort gebruikt en veel ruimte innemen (zoals een box of badje) of duur zijn in aanschaf (babynestje, stokke newborn set, co-sleeper en wipstoel).

Babyspullen leasen is tot 70% goedkoper, gemakkelijk en duurzaam!
BabyLoop verhuurt babyproducten aan gezinnen. Door de producten meerdere levens te geven zorgen ze ervoor dat alle babyproducten optimaal worden gebruikt. Als één item door meerdere kinderen wordt gebruikt lever je een bijdrage aan een betere wereld!

Het werkt als volgt: Kies die producten die jij wilt ontvangen van je favoriete merken, plan de bezorging in en wanneer je de producten niet meer gebruikt, stuur je ze retour. Simpel toch?