Kleding,  Life,  Trends

Artisan Gifts

Deel dit artikel

Op zoek naar wat extra ondersteuning en energie in deze hectische tijd? Hou je van mooie sieraden met een beetje meer? Winkel/shop dan bij Artisan Gifts en vind een bij jou passend sieraad dat mooi is om te dragen en je meteen extra energie geeft.

In onze huidige maatschappij ervaren wij veel prikkels. Denk bijvoorbeeld eens aan stress door werk, problemen met gezondheid, straling om ons heen. Dit kan een negatieve weerslag op ons hebben. We raken uit balans en belanden in een neerwaartse spiraal. Onze energievelden en chakra’s hebben moeite om goed te blijven functioneren. Vooral als je hoogsensitief bent (wat velen zijn) is het nodig om goed in balans te blijven en jezelf te kunnen afsluiten en te beschermen.

Hoe kun je dit keren, weer in balans komen zul je je misschien afvragen. De allerbeste manier is je te verbinden met de natuur. Maak een lange boswandeling of loop heerlijk met blote voeten door de branding van de zee. Doe dit met enige regelmaat en je zult meer rust en balans ervaren. Het dagelijkse leven kun je dan makkelijker hanteren. je voelt energie en balans terugkeren.

Maar soms is dit niet voldoende en raak je weer uit balans. Mijn missie met Artisan Gifts is je hierbij te ondersteunen. Je te helpen jezelf weer fijner te voelen. Ook om HSP’ers extra energie en bescherming te geven.

Ik maak energetische en esoterische stukken op basis van diverse technieken, zoals orgonite/orgone, MWO energie cirkels, Tesseract Torus energie Scalar Waves/Vortex.

Klik op de technieken om meer te leren over de werking en achtergrond. Bij straling adviseren we te kijken naar orgonite, MWO, Scalar Waves en Tesseract. Dit zijn krachtige producten om in te zetten en vind je veelal in de categorie energiehangers en een enkele keer als amulet. Daarnaast maak ik ook thema gerelateerde stukken, zoals de diverse amulet series (Atlantis, Lemurie, Chakra, Violet Flame, Celestial enz) Deze zijn vooral bedoeld voor energie en chakra healing.

Ik werk ook graag met Sacred Geometry, heilige geometrie. Deze werk ik uit in zowel de energiehangers als de amuletten. 

Het gezicht achter Artisan Gifts. Graag stel ik me aan je voor, mijn naam is Sylvia Douna en ik ben de maker van de energetische en esoterische stukken in deze webshop. Ik doe dit met veel passie en vooral veel plezier. Ik vind het heel belangrijk dat wij onze energievelden (chakra’s, frequentievelden) goed bewaken en in balans houden, vooral in deze tijd. Alles in ons, en om ons heen, is energie (vrij vertaald naar Nikolas Tesla). Voor de een goed voelbaar, voor de ander iets lastiger.

Meer informatie hebben over deze gave cadeaus? Kijk op de site


Deel dit artikel