Life

Alles wat je wilt weten over jellybeans

Alles wat je wilt weten over jellybeans

 Wie kent ze niet? De Jelly Beans. Deze kleine boonvormige snoepjes die zelfs in de Harry Potter-films een speciale rol kregen, zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de snoepwinkel. Wil je wat meer weten over Jelly Beans? Er is een hoop te vertellen over deze bijzondere snoepjes. Lees dan gauw verder.

 

Het ontstaan van Jelly Beans

Jelly Beans zijn eigenlijk een soort gel-boontjes. Ze zijn ontstaan in de jaren zeventig. Eigenlijk bevatten Jelly Beans niet zo heel veel ingrediënten. Net zoals heel veel soorten snoep bestaan ze uit suiker, glucosestroop en zetmeel. Dit maakt de snoepjes geschikt voor vegetariërs omdat ze vrij van gelatine zijn.

 

Wie geen zin heeft om naar de winkel te gaan, hoeft zich geen zorgen te maken. Snoep kopen kan tegenwoordig erg makkelijk online. Wel zo fijn, want dan heb je ook meteen ruime keus en weet je zeker dat je niets misloopt.

 

Harry Potter snoepjes

Wist je dat in Harry Potter de Jelly Beans ook een speciale rol kregen in de bekende Harry Potter films? Zo pakt professor Dumbledore een boontje met de smaak van oorsmeer. Leuk bedacht en snoepmakers kregen natuurlijk gelijk inspiratie om ook dit soort snoep te gaan maken. Tegenwoordig vind je in de winkel niet alleen de bijzonder Jelly Beans, maar ook de lekkere chocoladekikkertjes die in de films tot leven komen. Gelukkig zijn snoepfabrikanten nog niet zo ver dat de chocoladekikkers wegspringen. Dat zou toch een beetje jammer zijn.

 

In een gekke bui? Pobeer dan Jelly Beans Boozled.

Wil je nu zelf ook een keer zo’n echte Harry Potter ervaring hebben? Probeer dan eens Jelly Beans Boozled. Met deze bijzondere Jelly Beans weet je nooit wat je krijgt. Als je geluk hebt, pak je een Jelly Bean met een gewone smaak. Gewone smaken zijn de heerlijke fruit of chocoladesmaken die je van de meeste snoepjes gewend bent. Heb je pech? Oeps! Dan zul je het moeten doen met de smaak van rotte eieren of misschien zelfs een oorsmeersmaak.

 

Of je nu geluk hebt of pech, met Jelly Beans Boozled heb je in ieder geval een gezellige avond. Ben je benieuwd waar je zo’n zakje kunt krijgen?Op de website van Candyonline.nl vind je zo’n leuk Bean Boozled zakje. Vind je het toch allemaal iets te spannend, geen zorgen. Je kunt er ook gewone Jelly Beans scoren!