Hobby

Ajax trainingspak kopen

Hey Ajax-fan, wil jij ook weer het nieuwe Ajax trainingspak kopen? Op Sweatpak.nl vind je een verzameling trainingspakken van Ajax en vele andere voetbalclubs.

Bekijk het Ajax trainingspak

 

Elk seizoen brengen voetbalclubs een nieuwe kledinglijn uit en voor de echte fans is dat het moment om weer een nieuwe outfit aan te schaffen. Ook Ajax komt jaarlijks met nieuwe clubkleding en het Ajax trainingspak is daarbij een populair onderdeel.

Ajax trainingspak seizoen 2022-2023

In het seizoen 2022-2023 heeft het Ajax trainingspak een prachtige donkerblauwe en donkerrode kleur. Het logo van zowel Ajax als van sponsor Adidas is in goud op het pak geborduurd. Het trainingspak bestaat uit een broek en jasje, de broek is donkerblauw en het jasje donkerrood.

Ook is er een Ajax sweatpak. Dit is helemaal donkerblauw van kleur. Het verschil tussen het sweatpak en het trainingspak is de rits in het jasje. Bij het sweatpak is dit een kort ritsje, je doet dit dus over je hoofd aan. Bij het trainingspak kan de rits van boven naar beneden open en je doet dit dus als jasje aan. Ook zijn er verschillen in pasvorm, maar het materiaal is van zowel het trainingspak als het sweatpak va topkwaliteit.

Kledingsponsor Adidas

Al vele jaren is Adidas de kledingsponsor van Ajax. Zij zorgen dus in overleg met Ajax dat er steeds weer een nieuw tenue komt. Maar Adidas doet dit niet alleen voor Ajax. Ook voor Manchester United, Juventus, Real Madrid en Bayern München is Adidas de kledingsponsor.

Bekijk alle Adidas clubs

 

De mooiste trainingspakken

Al vele jaren behoort het Ajax trainingspakken tot de mooiste trainingspakken van Europese voetbalclubs. Het is een heerlijk pak dat je kunt dragen bij je eigen trainingen, als je een Ajax wedstrijd bezoekt of gewoon lekker thuis bij het chillen of gamen.

Loop jij er dus net zo bij als spelers uit het team van Alfred Schreuder als Brobbey, Bergwijn, Wijndal, Blind en vele andere Ajax-spelers? Bestel dan nu je nieuwe Ajax trainingpak via Sweatpak.nl.