Life

Afscheid nemen van jouw collega? Drie tips!

Wat is het toch jammer als er een collega afscheid neemt. Misschien heeft zij een nieuwe baan gevonden of mag hij zelfs al met pensioen. Of wellicht blijven jullie wel bij hetzelfde bedrijf werken, maar bij verschillende afdelingen. Als je afscheid neemt; verras hem of haar dan met een leuk afscheidscadeau voor jouw collega!

Denk goed na

Het is handig om eerst goed na te denken over wat voor een soort cadeau je wilt geven. Geef je iets namens jezelf, het team of zelfs het hele bedrijf. De keuze die je maakt zal invloed hebben op jouw budget, maar waarschijnlijk ook op het soort cadeau dat je geeft.

Persoonlijk cadeau

Als je het geschenk alleen namens jezelf geeft, dan mag het best een persoonlijk cadeau zijn. Op 123cadeauidee.nl worden veel cadeau ideeën gegeven, ook voor het afscheid van een collega. Neem hier gerust eens een kijkje. De tips die zijn geven zijn voor alle budgetten, dus je zal hier zeker ook slagen als je een cadeau zoekt namens het bedrijf of de afdeling.

Namens het bedrijf

Het grote verschil tussen een cadeau namens het bedrijf en namens het team, is hoe persoonlijk het is. Als je een cadeau geeft namens het bedrijf, dan zal het vaak wat algemener zijn; een mooie bos bloemen en een cadeaubon voor een etentje of een dagje uit. Prima cadeaus, vooral met een groter budget, maar niet echt persoonlijk. Het persoonlijke tintje geef je door een gepersonaliseerd cadeau erbij te geven. Er zijn zoveel mogelijkheden; en dankzij 123cadeauidee.nl zul je zeker een perfect afscheidscadeau geven!